Tandartsen blijven ermee werken!

Topkwailteit reparaties voor een betaalbare prijs!

No-nonsense garantie gekoppeld aan een ijzersterke service. 

Dental Service Pro

Dé algehele onafhankelijke leverancier van alle gangbare merken tandarts hand-en hoekstukken, micromotoren en slangen van de Benelux.

Dental Service Pro is een onafhankelijk reparatie- en servicegroothandel voor alle dentale hand-en hoekstukken, airrotors en turbines en micromotoren  die in Nederland verhandeld worden.

Deze onafhankelijkheid stelt Dental Service Pro in staat excellente service te verlenen en hoogwaardige reparaties uit te voeren. Onderdelen die vaak storing veroorzaken (kogellagers bijvoorbeeld), kunnen vervangen worden door kwalitatief betere onderdelen, uiteraard met garantie. Voor de overige onderdelen werkt Dental Service Pro uitsluitend met originele onderdelen, volgens de richtlijnen van de fabrikant. Klik hier voor meer voorbeelden met prijzen

Dental Service Pro is door haar expertise, ruime stock en hypermoderne gereedschappen, in staat een adequate diagnose te stellen en deze vervolgens, na acceptatie van de kostenloze offerte, binnen 24 uur uit te voeren.

Maak voor uw kostbare hand- en hoekstukken gebruik van de service van Dental Service Pro! U kunt uw dentale gereedschappen zelf opsturen, maar u kunt deze ook door ons laten ophalen na een telefonische afspraak of een afspraak via e-mail. Onze contactgegevens vindt u hier

De offerte voor de uit te voeren werkzaamheden is gratis en de garantietermijn van uitgevoerde reparaties bedraagt 9 maanden. 

Bekijk ook eens onze webshop waar we dentale gereedschappen verkopen van onder andere de merken KaVo, Sirona, Bien-Air,W&H, NSK, EMS, BA-International, Being, Faro, Castellini, SciCAN en Siemens.

Kortom laat uw kostbare instrumenten vakbekwaam bij ons herstellen.
 

Voordelen Dental Service Pro:

  • Onafhankelijk reparatie- en servicebedrijf.
  • Zowel reparatie als nieuwe levering van dentale gereedschappen.
  • Transparantie. Iedereen mag onze prijzen zien.
  • Excellente service en hoogwaardige reparaties.
  • Aanvragen van een offerte is kosteloos.
  • Keuze om gereedschappen zelf op te sturen of op te laten halen.
  • Reparaties worden (meestal) binnen 24 uur uitgevoerd.
  • Garantietermijn van 9 maanden op uitgevoerde reparaties.
  • Goede kwaliteit voor een prima acceptabele prijs.
  • Levering van alle bekende dentale merken zoals KaVo, W&H, Sirona, NSK, MK-Dent, Faro etc.

                    Vraag een offerte aan